HomeBMNikmati Promosi Xtra Lebih Dengan CARSOME! Karpet Kereta PERCUMA & Waranti Percuma...

Nikmati Promosi Xtra Lebih Dengan CARSOME! Karpet Kereta PERCUMA & Waranti Percuma Dengan Pembelian Kereta Terpilih!

Di Malaysia ada dua jenis pemandu, sama ada mereka yang suka pandu kereta Jepun disebabkan prestasi & kualiti. Dan mereka yang suka pandu kereta tempatan yang berpatutan dengan kualiti terjamin. Jadi, anda suka beli kereta yang mana satu?

Tak kisahlah kereta Jepun atau kereta nasional, kedua-dua jenis kereta ini ada manfaatnya yang tersendiri. 

Jika anda tak cukup bajet tapi mahukan kereta berkualiti, kereta jenama nasional seperti Proton dan Perodua adalah pilihan terbaik. Kalau anda mahukan kereta dengan kualiti premium yang tahan lama, anda boleh pilih kereta jenama Jepun. 

honda city vs toyota vios, honda logo

 

Kereta jenama Jepun seperti Honda, Toyota, dan juga Nissan menjadi pilihan rakyat Malaysia. Pertama, meskipun kereta berjenama luar, binaan kereta ini sangat sesuai dengan iklim negara Malaysia. Selain itu, jenama-jenama ini juga mengeluarkan model kereta yang paling boleh diharapkan kerana rekaan serta ketahanan yang ada pada setiap kereta. 

Beli Kereta CARSOME Untuk Dapatkan Ekstra Lebih Seperti…

Jika anda ingin membeli kereta di CARSOME, terutama sekali kereta nasional ataupun kereta Jepun, inilah masa terbaik anda untuknya! Dengan setiap pembelian mana-mana jenis kereta yang disebutkan, anda akan mendapat macam-macam ekstra lebih promosi! 

Dengan pembelian kereta CARSOME Certified,  anda akan mendapat karpet kereta eksklusif TRAPO® Eco secara percuma! Lepas ini tak perlu lagi susah-susah nak kena beli karpet kereta baharu sebab CARSOME dah bagi free!

Selain daripada karpet kereta eksklusif TRAPO® Eco, dengan setiap pembelian model kereta Jepun dan kereta nasional terpilih, anda juga akan mendapat waranti tambahan satu tahun. Ini bermakna, kereta anda akan dilindungi oleh waranti selama dua tahun. 

Model-model kereta Jepun yang sah untuk promosi ini ialah: 

Bagi kereta nasional pula, ini merupakan model-model kereta yang terpilih bagi promosi ini: 

Barulah boleh pandu dengan ketenangan minda apabila dah tahu kereta anda dah dilindungi dengan waranti yang secukupnya! Dengan adanya waranti tambahan ini, anda tak perlu risau lagi tentang kerosakan komponen setelah anda membeli kereta idaman. Kalau ada komponen yang rosak, anda boleh terus tuntut waranti daripada CARSOME*!

Beli kereta dapat waranti ekstra. Lepas itu dapat karpet kereta jenama TRAPO® lagi! Ini betul-betul ekstra lebih CARSOME bagi kepada semua yang membeli kereta dengan CARSOME! 

Diskaun Tambahan Untuk Kereta CARSOME Terpilih! 

Selain daripada promosi-promosi ini, CARSOME akan berikan diskaun sehingga RM5,200 untuk semua kereta-kereta yang terpilih. Wah, banyak betul boleh jimat kalau beli kereta untuk promosi ini ya! 

CARSOME buat promosi Xtra Lebih kali ini! Promosi ini hanya terhad hingga 31 Oktober 2023. Tertakluk kepada terma dan syarat. 

Artikel berkaitan: Ini Jawapan Kepada Soalan Tentang Jual Dan Beli Kereta CARSOME Yang Anda Kena Tahu!

Untuk maklumat lanjut, kunjungi mana-mana CARSOME Experience Center atau layari laman web CARSOME untuk menempah kereta-kereta yang disebutkan. 

Macam Mana Anda Boleh Dapat Duit Xtra Lebih dengan Jual Kereta Anda Kepada CARSOME

Anda memiliki kereta-kereta ini?

  • Honda City
  • Honda Jazz
  • Toyota Vios
  • Nissan Almera
  • Honda Civic
  • Toyota Yaris
  • Toyota Corolla Altis
  • Mazda 2
  • Mazda 3

Kalau anda merupakan pemilik bagi model-model kereta di atas dan ada bercadang untuk menjual kereta anda, anda boleh dapat ekstra RM500 jika anda jual di CARSOME! 

Ini bermakna, jika kereta anda dinilaikan pada harga RM20,000, anda akan dibayar sebanyak RM20,500. Dapat ekstra RM500 lagi! Walau bagaimanapun, promosi ini hanya tertakluk kepada kereta dengan nilai belian semula melebihi RM10,000 sahaja.

Selain daripada kereta-kereta ini, jika anda pemilik kereta Perodua atau Proton, anda juga boleh mendapat tunai ekstra sebanyak RM300 jika anda jual kereta anda kepada CARSOME. 

Promosi ini juga sah bagi pelanggan yang telah membuat janji temu pemeriksaan di laman web atau hadir terus ke mana-mana Pusat Pemeriksaan CARSOME di seluruh negara. Walau bagaimanapun, harus diingatkan bahawa promosi ini tidak sah jika anda pilih untuk kereta anda dibida sebelum dijual kepada CARSOME. 

Klik SINI untuk mengetahui lokasi Pusat Pemeriksaan CARSOME berdekatan dengan anda. 

Jangan Tunggu Lama-Lama, Nanti Lama-lama Promosi Dah Habis. Nanti Anda Merana! 

Tak kisahlah apapun sebabnya anda memilih kereta Honda, Toyota, dan Nissan – sama ada disebabkan keretanya yang teguh ataupun untuk mengurat teman wanita, CARSOME sentiasa menawarkan pilihan pada harga terbaik bagi kereta daripada jenama-jenama ini. 

Artikel berkaitan: Nak Tahu Tak Kenapa 323,869 Pilih Kami Untuk Jual & Beli Kereta?

Dengan waranti tambahan percuma selama satu tahun, anda kini boleh memandu kereta anda tanpa risau dan dengan minda yang tenang. 

Bagi mereka yang ingin menjual kereta daripada jenama-jenama yang telah disebutkan, anda boleh buat janji temu di laman web CARSOME atau hadir terus ke mana-mana cawangan Pusat Pemeriksaan CARSOME di seluruh Malaysia. 

*Tertakluk Terma & Syarat

Haziq Asyraf
Haziq Asyraf
A self-proclaimed foodie and gamer whose passion for food and games has recently extended to cars.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular