Nikmati Kadar Faedah Serendah 1.88%* dan Berpeluang Menangi Baucar Petrol Shell Bernilai RM18,000 Sempena Musim Tahun Baru Cina Ini!

Nak beli kereta tahun 2023? Tapi anda takut ansuran bulanan akan jadi mahal sebab kadar faedah yang makin meningkat? Iyalah, kadar OPR dijangka akan naik lagi tahun ini. Maknanya kadar faedah pinjaman juga mungkin akan ikut naik sekali. 

Inilah mimpi ngeri paling menakutkan untuk mereka yang baru nak membeli kereta. Dengan kemelesetan ekonomi yang dijangka lagi pada tahun ini, membeli kereta mungkin menjadi susah buat mereka yang betul-betul memerlukan kenderaan. 

Untuk memastikan anda tidak terbeban untuk membeli kereta, CARSOME bersempena dengan promosi Tahun Baru Cina ini akan menawarkan tawaran kadar faedah sebanyak 1.88 peratus* untuk lapan bulan pertama bagi model-model terpilih! 

Model-model tersebut ialah: 

Dengan kadar faedah yang rendah ini, anda tak payah lagi nak risau tentang ansuran bulanan kereta yang mahal. Duit lebih itu bolehlah anda untuk perbelanjaan lain seperti insurans kereta, belanja petrol kereta, ataupun untuk aksesori keselamatan seperti peti kecemasan.  

Tawaran ini akan berlangsung sepanjang Januari sehingga Februari 2023. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menikmati bayaran ansuran rendah dengan kadar faedah rendah ini! 

Kunjungi mana-mana CARSOME Experience Center atau layari laman web CARSOME untuk untuk menikmati tawaran jangka terhad ini. 

*Tertakluk Terma dan Syarat

Dapatkan Baucar Petrol Percuma Sepanjang CARSOME CARstomer Day!   

Ansuran kereta dah jadi murah tapi mana cukup setakat itu. Mestilah CARSOME nak bagi lebih kepada semua pelanggan yang telah mempercayai CARSOME selama ini. 

Istimewa bersempena CARstomer Day, jika anda membeli kereta CARSOME Certified, anda berpeluang untuk memenangi baucar petrol Shell. Sebanyak RM18,000 nilai baucar untuk dimenangi sepanjang tempoh CARstomer Day ini**! 

CARstomer Day ini akan berlangsung pada 6 hingga 8 Januari dan juga 13 hingga 15 Januari 2023. 

Kalau anda nak sertai peraduan ini, pastikan anda telah membuat pembelian kereta CARSOME Certified pada tarikh yang telah dinyatakan sahaja. Pembelian pada hari lain tidak akan dikira.

Jadi, kalau anda nak beli kereta bersempena tahun baharu 2023 ini, pilih CARSOME dan kunjungi mana-mana CARSOME Experience Center untuk berpeluang memenangi baucar petrol percuma sepanjang CARstomer Day ini!

**Tertakluk Terma dan Syarat

Nak Balik Kampung? Servis Dulu Kereta Anda Di Pusat Servis CARSOME!

Kalau anda merupakan pemilik kereta, anda tidak tahu bila masanya kereta anda akan rosak. Tetapi anda lagi takut dan risau kalau pusat servis atau bengkel kereta akan kenakan bayaran yang tinggi untuk kerosakan kereta yang tak serius.

CARSOME Service Center exterior

Kali ini anda tak perlu risau lagi kerana CARSOME telah membuka pusat servis kereta yang boleh dikunjungi oleh semua pemilik kereta yang ingin mendapatkan servis baiki kereta. Memandangkan ramai yang akan pulang bercuti sempena perayaan, apa kata anda servis dulu kenderaan anda di sini. 

Cawangan pertama Pusat Servis CARSOME ini telah pun dibuka pada Disember lepas di Ampang dan cawangan kedua akan dibuka di Petaling Jaya akan datang. Beberapa lagi cawangan dirancang untuk dibuka lagi di beberapa negeri. 

Apa servis yang ditawarkan di Pusat Servis CARSOME ini? Ini antaranya: 

  • Pemeriksaan kereta
  • Penukaran minyak enjin
  • Penukaran bateri 
  • Pendingin hawa
  • Penjajaran dan penyeimbangan 
  • Penukaran brek 
  • Suspensi kereta
  • Dan banyak lagi servis serta khidmat baiki kereta! 

Servis Bermula Serendah RM98 Sahaja! 

Yang menariknya di Pusat Servis CARSOME ini, anda boleh mendapatkan servis asas seperti penukaran minyak enjin, servis pendingin hawa, dan juga penggantian bateri bermula serendah RM98 untuk setiap servis. 

Beberapa pakej juga ditawarkan dan anda boleh pilih pakej mana yang bersesuai dengan keperluan kereta dan juga bajet yang anda ada. 

Anda tak tahu kereta anda perlukan servis yang macam mana? Jangan risau! Anda boleh mendapatkan pemeriksaan 20-titik secara PERCUMA! Kereta anda akan diperiksa oleh mekanik bertauliah bagi mengetahui apa servis yang kereta anda perlukan. 

Kunjungi Pusat Servis CARSOME di Ampang atau layari laman web Pusat Servis CARSOME untuk menikmati harga servis dan baiki kereta pada harga yang berpatutan! Atau anda boleh klik SINI untuk menempah slot servis di Pusat Servis CARSOME!

Alamat Pusat Servis CARSOME:

Pusat Servis CARSOME (Ampang)

Tambahan, Lot 1322, Kawasan Kilang,

Jln 11, Kampung Baru Ampang,

68000 Ampang, Selangor

Atau anda boleh klik SINI untuk lokasi.