HomeBMAda Plan Nak Beli Kereta Bulan Ni? Jom Kasi Jadi Kat CARSOME...

Ada Plan Nak Beli Kereta Bulan Ni? Jom Kasi Jadi Kat CARSOME dengan Diskaun Sehingga RM10,000!

Pasti ramai yang dah merancang nak beli kereta baharu atau naik taraf kereta lama sempena tahun 2024. Tapi, disebabkan ada banyak sambutan perayaan yang berlangsung sejak awal tahun, anda mungkin terpaksa tunda pelan tersebut ke masa lain.

Walaupun dah masuk bulan Mei, masih belum terlambat lagi untuk jadikan perancangan anda sebagai realiti! Lagipun, bila masuk pertengahan tahun biasanya ada banyak tawaran menarik yang boleh bantu anda dapatkan penjimatan maksimum apabila membuat pembelian.

Jom lihat apa diskaun kereta yang anda boleh nikmati di CARSOME sempena promosi pertengahan tahun kami daripada 1 hingga 31 Mei 2024!

Bawa Pulang SUV atau MPV CARSOME Certified dengan Diskaun Tambahan RM1,000

diskaun kereta carsome - mpv nissan

Anak-anak ada beritahu kereta dah makin sempit bila balik kampung sempena sambutan hari raya yang lalu? Mungkin dah tiba masa untuk anda dapatkan kereta yang lebih besar untuk keluarga anda.

Untuk promosi pertengahan tahun CARSOME kali ini, anda boleh dapatkan diskaun besar untuk kereta besar di CARSOME! Bagi setiap pembelian SUV atau MPV CARSOME Certified, diskaun tambahan RM1,000 akan diberikan jadi anda tak perlu berbelanja banyak untuk naik taraf kepada kereta yang lebih luas untuk keluarga anda.

Gunakan kod baucar berikut untuk dapatkan diskaun rm1,000 – midyearcc

Kereta CARSOME Certified telah dibaik pulih secara profesional untuk memastikan keselamatan melebihi taraf, keselesaan sepenuhnya, dan estetik yang telah dibaik pulih. Selepas ini, pasti perjalanan balik kampung anda akan jadi lebih selamat dan selesa!

Klik sini untuk layari pilihan SUV dan MPV terpakai berkualiti di CARSOME!

Diskaun Ekstra RM500 untuk Kereta Nasional Terpilih

Tak minat dengan kereta besar? Jangan risau, anda juga boleh dapatkan diskaun ekstra sehingga RM500 untuk kereta-kereta nasional terpilih yang berikut:

Semua kereta yang disenaraikan di atas ini adalah pilihan terbaik jika anda sedang mencari kereta pertama anda. Ia dilengkapi dengan pelbagai ciri-ciri moden pada harga yang sangat berpatutan dan semuanya merupakan hasil tangan berjenama tempatan!

Jom ambil peluang ini untuk bawa pulang kereta nasional idaman anda pada harga yang sangat mampu milik.

GUNAKAN KOD BAUCAR BERIKUT UNTUK DAPATKAN DISKAUN RM500 – LOCALFAV

Artikel berkaitan: 5 Pilihan Kereta Terbaik untuk Fresh Grad dengan Gaji RM2500!

Miliki Kereta CARSOME Value dengan Diskaun Sehingga RM750

Anda bukan saja boleh dapatkan pelbagai jenis SUV dan MPV terpakai yang berkualiti di CARSOME, kami juga turut menawarkan pelbagai pilihan kereta terpakai yang selesa dan selamat untuk dipandu pada harga yang sangat berpatutan melalui CARSOME Value.

Untuk menjamin ketenangan jiwa anda, semua kereta CARSOME Value telah diperiksa secara profesional oleh pemeriksa CARSOME yang bertauliah. Sepanjang bulan Mei ini, anda boleh dapatkan kereta CARSOME Value dengan diskaun tambahan bernilai RM750. Memang betul-betul berbaloi kalau anda buat pembelian sekarang!

Gunakan kod baucar berikut untuk dapatkan diskaun RM500 – midyearcvem

Nikmati Rebat Sehingga RM1,500 Bila Anda Trade-in Kereta Lama Anda!

refer kawan, dapat ganjaran program rujukan carsome

Nak dapatkan penjimatan maksimum untuk pembelian kereta anda? Trade-in kereta lama anda dengan CARSOME untuk dapatkan rebat sehingga RM1,500 yang boleh digunakan untuk pembelian kereta anda.

Siapa kata anda perlu berbelanja banyak kalau mahu bergaya dengan kereta baru? Dengan diskaun tambahan ini, anda tak perlu keluarkan belanja lebih untuk naik taraf kepada kereta yang lebih baik.

Artikel berkaitan: Nikmati Rebat Kereta Trade In Bernilai Sehingga RM1,500!

Diskaun Sehingga 12% Bagi 3 Produk Tambahan daripada CARSOME untuk Lindungi Kereta Baharu Anda!

Dah dapat kereta baharu, jangan lepaskan peluang untuk beli produk tambahan pilihan anda pada harga yang menarik. Eksklusif dengan promosi pertengahan tahun CARSOME, ini diskaun yang anda boleh nikmati untuk pembelian produk tambahan daripada pakej yang kami sediakan berikut:

 • Beli dua produk tambahan daripada mana-mana pakej yang kami sediakan dengan diskaun 10 peratus atau;
 • Beli tiga produk tambahan daripada mana-mana pakej yang kami sediakan dengan diskaun 12 peratus.

Apa pakej yang CARSOME sediakan untuk beri perlindungan tambahan kepada kereta anda? Kami senaraikan semua pakej serta produk berkaitan yang anda boleh dapatkan di bawah:

1. Pakej Waranti Lanjutan

Semua kereta CARSOME Certified didatangkan dengan waranti lanjutan 1 tahun secara percuma serta jaminan pulangan wang dalam 5 hari. Jika anda mahukan perlindungan tambahan, anda boleh naik taraf waranti lanjutan anda kepada salah satu produk yang berikut:

 • 2 tahun Pelan Waranti Lanjutan Gold atau;
 • 1 Tahun Pelan Waranti Lanjutan Platinum atau;
 • 2 Tahun Pelan Waranti Lanjutan Platinum atau;
 • 1 Tahun Pelan Waranti Lanjutan Gold (untuk kereta CARSOME Value).

Artikel berkaitan: Cara Untuk Menuntut Waranti Lanjutan 1 Tahun CARSOME

2. Pakej Pusat Servis CARSOME

promosi servis kereta

Selain daripada waranti, kereta baharu anda juga memerlukan servis berkala untuk memastikan ia boleh dipandu dengan lancar tanpa sebarang masalah. Tak perlu pening nak cari pusat servis yang dipercayai, hantar saja kereta anda ke Pusat Servis CARSOME untuk dapatkan khidmat servis percuma dengan mana-mana pakej berikut:

 • Pakej Servis Premium (4 kali servis percuma) atau;
 • Pakej Servis Signature (6 kali servis percuma).

Artikel berkaitan: Inilah Pusat Servis Kereta Yang Menjadi Idaman Rakyat Malaysia!

3. Pakej TRAPO

Kalau anda mahu kereta anda nampak bergaya dan kemas serta lebih selamat untuk dipandu, Pakej TRAPO Gear Up yang kami tawarkan ini memang sesuai untuk anda! Pilih salah satu daripada produk TRAPO yang berikut mengikut keperluan anda:

 • TRAPO Dashcam;
 • TRAPO Paint Protection Film (PPF);
 • Karpet Kereta Trapo;
 • Tint Kereta TRAPO;
 • Coating Kereta TRAPO.

Inilah Masa Terbaik untuk Dapatkan SUV & MPV Terpakai Berkualiti di CARSOME

Promosi pertengahan tahun CARSOME ini akan berlangsung daripada 1 Mei hingga 31 Mei 2024. Kalau anda nak beli kereta terpakai berkualiti pada harga yang paling berbaloi, jangan lepaskan diskaun kereta mantap yang kami tawarkan ini!

Buat tempahan secara dalam talian atau terus datang ke mana-mana CARSOME Experience Center berhampiran anda untuk pandu uji kereta yang anda mahu. Kalau anda perlukan bantuan, konsultan kami yang mesra sentiasa bersedia membantu anda.

Jadi apa yang anda tunggu lagi? Jom kasi jadi dekat CARSOME!

Artikel berkaitan: Lah, Rupa-rupanya Senang Je Nak Tempah Pandu Uji Dengan CARSOME!

Pilih CARSOME Certified untuk Ketenangan Jiwa Anda!

suv for family

Semua kereta CARSOME Certified telah lulus pemeriksaan 175-titik yang teliti dan telah menjalani proses baik pulih secara menyeluruh di CARSOME Certified Lab yang merangkumi pembaikan am dan mekanikal, termasuklah baik pulih badan dan cat kereta. 

Artikel berkaitan: Semuanya Yang Anda Perlu Tahu Mengenai CARSOME Certified

Semua ini dilakukan untuk memastikan kereta kami selamat, selesa, dan mempunyai estetik yang telah dibaik pulih. Untuk menjamin ketenangan jiwa anda juga, semua kereta CARSOME Certified turut didatangkan dengan janji berikut:

 • Waranti lanjutan 1 tahun: Pelan waranti percuma kami merangkumi perlindungan menyeluruh untuk kereta dengan sokongan profesional dan proses tuntutan yang mudah.
 • Jaminan pulangan wang dalam 5 hari: Jika anda berubah fikiran mengenai pembelian kereta anda, pulangkan sahaja kereta kepada kami untuk dapatkan pulangan wang dalam lima hari.
 • Harga tetap, tanpa bayaran tersembunyi: Harga yang anda lihat di CARSOME adalah harga sebenar kereta yang sudah termasuk bayaran pemeriksaan PUSPAKOM, bayaran pertukaran hak milik, dan bayaran permohonan pinjaman.

Jangan tunggu lama-lama, nanti promosi habis pula! Layari carsome.my atau muat turun aplikasi CARSOME sekarang untuk dapatkan kereta idaman anda dengan kami!

Artikel ini telah diterbitkan pada 14/07/2021. Ia telah dikemas kini pada 20/05/2024 untuk mencerminkan kempen dan mekanik promosi terkini CARSOME.

*Tertakluk pada Terma & Syarat (Semenanjung Malaysia).

*Tertakluk pada Terma & Syarat (Sabah & Sarawak).

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular