HomeBMSambut Tahun Baru dengan Kereta CARSOME Certified & Nikmati Ganjaran Sehingga RM15,000!

Sambut Tahun Baru dengan Kereta CARSOME Certified & Nikmati Ganjaran Sehingga RM15,000!

Boleh dapat ganjaran bila beli kereta dengan CARSOME? Betul ke?

Ya, betul! Istimewa untuk hujung tahun ini, anda bukan sahaja boleh dapat diskaun gila-gila, malah CARSOME juga nak berikan anda ganjaran yang tak masuk akal. Bukan RM5,000, bukan RM10,000, tapi anda akan terima ganjaran sehingga RM15,000!

Bunyi macam tak masuk akal tapi CARSOME betul-betul nak bagi anda diskaun kereta besar-besaran sepanjang bulan Disember. Jom lihat apa yang anda akan dapat. 

Dapatkan Diskaun Sehingga RM10,000 untuk Semua Kereta CARSOME Certified!

Pasti anda ada terfikir untuk membeli kereta baharu atau menaik taraf kepada kereta yang lebih baik sempena tahun baru yang akan datang.

woman driving in car happy face smiling

Sama ada anda mahukan kereta Continental yang mewah, kereta Jepun yang praktikal, atau kereta nasional yang mudah untuk dijaga, anda boleh dapatkan semuanya di CARSOME. Yang paling menarik, sepanjang Disember ini anda akan menerima diskaun sehingga RM10,000 untuk semua kereta CARSOME Certified!

Sekaranglah masa terbaik untuk miliki kereta idaman anda tanpa perlu berbelanja besar. Bolehlah gunakan duit yang anda jimatkan untuk sambut tahun baru dengan lebih meriah!

Pilih CARSOME Certified untuk Ketenangan Jiwa Anda!

Semua kereta CARSOME Certified telah lulus pemeriksaan 175-titik yang teliti dan telah menjalani proses baik pulih secara menyeluruh di CARSOME Certified Lab yang merangkumi pembaikan am dan mekanikal, termasuklah baik pulih badan dan cat kereta. 

car mechanic checking engine

Artikel berkaitan: Semuanya Yang Anda Perlu Tahu Mengenai CARSOME Certified

Semua ini dilakukan untuk memastikan kereta kami selamat, selesa, dan mempunyai estetik yang telah dibaik pulih. Untuk menjamin ketenangan jiwa anda juga, semua kereta CARSOME Certified turut didatangkan dengan janji berikut:

  • Waranti lanjutan 1 tahun: Pelan waranti percuma kami merangkumi perlindungan menyeluruh untuk kereta dengan sokongan profesional dan proses tuntutan yang mudah.
  • Jaminan pulangan wang dalam 5 hari: Jika anda berubah fikiran mengenai pembelian kereta anda, pulangkan sahaja kereta kepada kami untuk dapatkan pulangan wang dalam lima hari.
  • Harga tetap, tanpa bayaran tersembunyi: Harga yang anda lihat di CARSOME adalah harga sebenar kereta yang sudah termasuk bayaran pemeriksaan PUSPAKOM, bayaran pertukaran hak milik, dan bayaran permohonan pinjaman.

Waranti 1+1 Tahun, Servis Kereta, & Karpet Kereta TRAPO® Eco Percuma dengan Pembelian Kereta!

Tak cukup dengan diskaun, CARSOME juga nak berikan anda pelbagai hadiah percuma apabila anda membeli kereta CARSOME Certified.

Sepanjang bulan ini, anda akan menerima 1+1 tahun pelan waranti lanjutan yang melindungi komponen-komponen penting kereta anda seperti enjin, sistem transmisi, dan sistem penyaman udara. Dengan waranti tambahan ini, anda pasti akan rasa lebih yakin dan selamat untuk memandu kereta yang anda dah beli dari CARSOME.

Anda juga akan turut menerima bukan satu, tapi dua baucar servis kereta percuma yang boleh digunakan di Pusat Servis CARSOME. Anda bukan sahaja akan mendapat kereta terpakai yang berkualiti, malah kami juga menawarkan khidmat pasca jualan yang terbaik tanpa sebarang bayaran tambahan.

Selain itu, untuk setiap pembelian kereta CARSOME Certified, anda juga akan dapat karpet kereta TRAPO Eco secara percuma yang bernilai RM250. Karpet kereta yang tahan lasak ini direka khas untuk melindungi lantai kereta anda daripada habuk dan kotoran. Rekaannya yang premium juga akan membuatkan kereta baru anda nampak lebih bergaya!

Trade-in Kereta Lama Anda & Nikmati Rebat Sehingga RM1,500! 

Nak dapatkan lebih penjimatan untuk pembelian kereta anda? Trade-in kereta lama anda dengan CARSOME untuk dapatkan rebat sehingga RM1,500. Dengan diskaun tambahan ini, anda tak perlu keluarkan belanja lebih untuk naik taraf kepada kereta yang lebih baik.

signs sell car featured

Usah biarkan kereta lama anda terus tersadai di rumah. Sementara ia masih boleh dijual, datanglah ke CARSOME untuk trade-in dan beli kereta lain. Anda pasti akan berpuas hati dengan tawaran harga kami yang berbaloi!

Artikel berkaitan: Nikmati Rebat Kereta Trade In Bernilai Sehingga RM1,500!

Sebelum Masuk Tahun Baru, Jom Tukar Kereta Baharu dengan CARSOME!

Promosi akhir tahun CARSOME ini akan berlangsung daripada 1 hingga 31 Disember 2023. Kalau anda nak beli kereta terpakai berkualiti pada harga yang paling berbaloi, jangan lepaskan diskaun kereta besar-besaran ini!

Happy woman in a car driver seat

Buat tempahan secara dalam talian atau terus datang ke mana-mana Pusat Pengalaman CARSOME berhampiran anda untuk pandu uji kereta yang anda mahu. Kalau anda perlukan bantuan, konsultan kami yang mesra sentiasa bersedia membantu anda.

Artikel berkaitan: Lah, Rupa-rupanya Senang Je Nak Tempah Pandu Uji Dengan CARSOME!

Jangan tunggu lama-lama, nanti promosi habis pula! Layari carsome.my atau muat turun aplikasi CARSOME sekarang untuk dapatkan kereta idaman anda dengan kami!

Artikel ini telah diterbitkan pada 14/07/2021. Ia telah dikemas kini pada 01/12/2023 untuk mencerminkan kempen dan mekanik promosi terkini CARSOME.

*Tertakluk pada Terma & Syarat.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular