Dapatkan Tint Percuma Kalau Anda Beli Kereta CARSOME Sepanjang Oktober Ini!

Membeli kereta boleh jadi sesuatu yang menyeronokkan. Sebabnya kita boleh beli macam-macam lagi aksesori untuk ‘mekap’ kereta. Antaranya seperti pewangi kereta, aksesori dalam kereta, dan yang paling penting, filem tint tingkap. 

Untuk membantu menjadikan kereta anda lebih selesa di tengah cuaca panas negara kita, kami membawakan promosi kereta sepanjang Oktober ini dengan baucar percuma Ecotint. Ini apa yang anda kena tahu tentang promosi terbaharu ini

Rebut LekasPromosi OHctober Deal. PERCUMA Filem Tint Tingkap Bernilai RM900!

Sepanjang Oktober ini, anda boleh menikmati baucar tint tingkap daripada Ecotint Prudent PERCUMA bernilai sehingga RM900 apabila anda membeli kereta CARSOME Certified terpilih. Sekarang, dengan duit yang anda dah jimatkan daripada beli tint tingkap, anda boleh buat macam-macam seperti gunakannya untuk isi minyak kereta ataupun pergi melancong untuk tenangkan fikiran. 

Untuk mendapatkan baucar percuma, cuma layari pilihan terbesar kereta kami di laman web dan pilih yang mana yang anda suka. Apabila selesai dengan pembelian kereta CARSOME Certified yang terpilih, anda akan mendapat baucar secara automatik. Sangat mudah!

Tawaran ini hanya sehingga 31 Oktober 2022. Jadi, cepat-cepat tempah kereta idaman anda sekarang di CARSOME hari ini! 

Teknologi Ecotint Ray Barrier Dalam Tint Tingkap Anda

Kami telah bekerjasama dengan Ecotint memandangkan tint tingkap buatan mereka menggunakan teknologi Ray Barrier partikel nani. Ray Barrier menapis sinar UV-A dan UV-B dengan efektif, bukan sahaja untuk melindungi anda tetapi juga kemasan dalaman kereta anda, menjadinya kereta anda tahan lebih lama. 

Dengan penggunaan partikel nano, tint tingkap Ecotint memberikan perlindungan daripada sinar UV tanpa menjejaskan prestasi tidak seperti tint tingkap konvensional yang berasaskan organik. 

Ini Sebab Kenapa Tint Ecotint Patut Ada Pada Kereta Anda! 

Tint tingkap Ecotint terkenal kerana prestasi dan boleh dipercayai. Dengan menggunakan baucar PERCUMA Ecotint bernilai RM900 untuk memasang tint tingkap pada kereta anda, ini manfaat yang anda akan dapat: 

1. Jimat Tenaga 

Teknologi nano yang digunakan mempunyai ciri perlindungan haba yang efektif yang boleh mengurangkan penggunaan pendingin hawa melalui penyebaran haba yang berkesan. 

2. Patuh JPJ 

Teknologi Ray Barrier Ecotint dihasilkan dengan tanpa mengabaikan standard untuk kejelasan optikal yang tinggi. Ia juga mematuhi undang-undang jalan raya dan peraturan keselamatan. 

3. Waranti Lima Tahun 

Ecotint menawarkan waranti selama mila tahun untuk ketenangan minda anda. 

4. Perlindungan Daripada Sinaran Berbahaya! 

Teknologi Ray Barrier Ecotint akan melindungi anda daripada cuaca paling panas dan kering, memastikan anda sentiasa selesa.

5. Tahan Lama

Teknologi nano canggih yang digunakan meningkatkan ketahanan tint tingkap sambil mengekalkan prestasinya. Ini bermakna tint tingkap ini boleh menjadikan kereta anda sejuk dan melindungi kemasan dalaman kereta untuk tempoh masa yang lama. 

Pilih CARSOME Certified Untuk Ketenangan Minda

Walaupun baucar tint tingkap bernilai RM900 dah cukup bernilai, ada lagi sebab mengapa anda patut membeli kereta CARSOME Certified. 

Di CARSOME, kesemua kereta kami telah menjalani pemeriksaan 175-titik dan pembaikpulihan yang profesional merangkumi pembaikan am dan mekanikal, termasuklah baik pulih badan dan cat kereta. Sekalipun dikira sekali kos baik pulih, harga kereta CARSOME Certified masih lagi berpatutan dan tidak ada kos tersembunyi untuk pembaikan – ia adalah sesuatu yang kami pastikan supaya kami boleh menyediakan kereta pramilik yang melebihi taraf. 

Kesemua kereta CARSOME Certified turut disertakan dengan jaminan berikut: 

    • Harga tetap: Harga yang anda lihat di CARSOME merupakan harga sebenar kereta tanpa bayaran tersembunyi jadi anda tahu berapa yang anda bayar. 
    • Jaminan pulangan tunai dalam lima hari: Jika anda membeli kereta CARSOME Certified dan ingin mengubah fikiran, anda boleh mengembalikannya dalam masa lima hari untuk dapatkan pulangan balik tunai. Tiada soalan akan ditanya!

Waranti satu tahun: Kesemua kereta CARSOME Certified mempunyai waranti lanjutan satu tahun dengan perlindungan menyeluruh, sokongan profesional, dan proses tuntutan yang mudah. 

Beli kereta idaman anda hari ini di CARSOME!