HomeBMCara Baharu Jual Beli Kereta Terpakai!

Cara Baharu Jual Beli Kereta Terpakai!

Carsome merupakan sebuah platform automotif pertama di Malaysia yang menawarkan perkhidmatan jual beli kereta terpakai secara dalam talian. Kini, anda bukan sahaja dapat menjual kereta terpakai anda kepada Carsome, malah anda juga boleh membeli kereta terpakai daripada Carsome juga. Malah, perkhidmatan yang ditawarkan juga profesional, pantas dan telus! Seperti pengalaman menjual kereta terpakai dengan Carsome, pembelian kereta terpakai juga boleh dilakukan di hujung jari. Dengan Cara Baharu Pembelian Kereta, Carsome akan sentiasa bersama dan menemani anda di setiap langkah sehinggalah anda berjaya mendapatkan kereta terpakai idaman anda. Pengalaman membeli kereta terpakai di Carsome dijamin senang & berkualiti.

the new way of buying car | cara baharu pembelian kereta

Cara Baharu Pembelian Kereta

1. Kereta Terpakai Berkualiti yang Sesuai dengan Bajet Anda

Percaya atau tidak, hanya 1 daripada 40 buah kereta diluluskan untuk dijual. Kami di Carsome hanya memilih kereta terpakai yang terbaik untuk anda. Semua kereta terpakai yang dianugerahkan Carsome Certified telah lulus pemeriksaan 175 titik pemeriksaan yang ketat, tidak mengalami kemalangan besar dan tidak mengalami kerosakan struktur atau banjir. Dengan itu, anda tidak perlulah risau apabila membeli kereta terpakai daripada Carsome!

2. Semua Maklumat di Hujung Jari

Pengalaman “Cara Baharu Pembelian Kereta” Carsome boleh dilakukan secara digital di laman web kami. Anda berpeluang mencari dan memilih kereta terpakai yang anda suka di laman web Carsome. Semua butiran mengenai kereta akan dipaparkan termasuk paparan 36o darjah di bahagian dalaman dan luaran kereta. Selain itu, kami turut menyenaraikan ketidaksempurnaan, laporan pemulihan dan harga akhir. Kalkulator pembayaran pinjaman turut disediakan membolehkan anda merancang sendiri bajet anda.

3. Pembelian Tanpa Keraguan

Kereta terpakai, pengalaman baharu. Hasil kerjasama antara Carsome dan Allianz Partners, semua kereta yang dibeli di platform kami dilindungi oleh waranti selama setahun, disahkan Carsome Certified dan jaminan wang dikembalikan selama lima hari di bawah pakej Carsome Promise

4. Pembelian Adil dan Fleksibel

Jika anda tidak berpuas hati dengan kereta yang dibeli, anda boleh kembalikannya kepada kami dalam masa lima hari selepas pembelian. Pihak kami akan memulangkan 100% bayaran* anda tanpa dikenakan sebarang yuran tersembunyi. 

5. Penghantaran Terus ke Rumah

Jika anda tiada masa untuk ke Pusat Pengalaman Carsome, kami turut menyediakan khidmat penghantaran terus ke lokasi pilihan anda oleh Trak Carsome. Anda juga boleh ikuti kami di Facebook dan Instagram untuk mengenai sebarang hebahan terkini dan info lanjut berkaitan acara eksklusif Trak Carsome berdekatan anda!

sebelum beli kereta terpakai, pandu uji dulu

 

Menariknya, anda juga boleh pandu uji kereta terpakai berkualiti pilihan anda! Jika anda yakin dan pasti dengan pilihan anda, anda hanya perlu bayar “booking fee” dan kami akan menguruskan kesemua proses pembelian kereta terpakai untuk anda. Senang bukan? Anda tidak perlu memeningkan kepala jika anda berminat untuk menjual kereta lama atau membeli kereta terpakai – ingat kereta terpakai, ingat Carsomelah!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular