Program Rujukan CARSOME: Dapatkan Ganjaran Apabila Anda Merujuk Keluarga dan Rakan-rakan Anda Kepada CARSOME

Tahniah! Anda kini telah memiliki kereta CARSOME Certified yang berkualiti dan kami berharap anda gembira dengan kereta baharu anda.

Kini, anda boleh berkongsi pengalaman CARSOME anda bersama keluarga dan rakan-rakan anda dengan program rujukan CARSOME. Sebagai tanda penghargaan kami, anda dan rakan anda akan menerima ganjaran apabila dia membeli kereta CARSOME Certified daripada CARSOME.

Anda Dapat Wang Tunai RM300, Mereka Dapat Diskaun RM300.

Setiap kali anda merujuk seseorang kepada CARSOME, kami akan memberi anda wang tunai berjumlah RM300. Setelah itu, rakan anda juga akan menerima diskaun sebanyak RM300 untuk kereta CARSOME Certified mereka! Anda boleh merujuk sehingga 5 rakan untuk mendapatkan wang tunai berjumlah sehingga RM1,500.

Berikut adalah cara program rujukan kami berfungsi:

  1. Log masuk ke akaun anda di carsome.my.
  2. Cari kod rujukan anda di bahagian MyVouchers.
  3. Kongsi kod rujukan anda dengan rakan-rakan (Boleh digunakan oleh lima orang).
  4. Rakan anda perlu menunjukkan kod rujukan yang diterima kepada Konsultan CARSOME kami apabila mereka membeli kereta CARSOME Certified mereka.

Rujuk Rakan Anda Untuk Keuntungan Bersama

Di CARSOME, setiap kereta CARSOME Certified  mempunyai harga tetap tanpa sebarang bayaran tersembunyi, yang telah termasuk cukai jalan, bayaran pemeriksaan Puspakom, bayaran penukaran hak milik dan bayaran pemprosesan permohonan pinjaman.

Setiap kereta CARSOME juga telah dipilih dan diperiksa dengan teliti menerusi pemeriksaan 175-titik kami yang ketat, untuk memastikan kereta bebas daripada kemalangan teruk dan kerosakan banjir, sebelum dibaik pulih di CARSOME Certified Lab kami.

Tambahan pula, setiap kereta CARSOME Certified juga didatangkan dengan:

  • Jaminan wang dikembalikan dalam lima hari jika anda mengubah fikiran anda.
  • Waranti satu tahun untuk menjamin ketenangan fikiran anda.

Dengan cara ini, anda boleh yakin bahawa keluarga dan rakan anda hanya mendapat yang terbaik apabila mereka menempah kereta idaman mereka dengan CARSOME.

Log masuk ke carsome.my sekarang dan rujuk keluarga dan rakan anda hari ini!